Treballar per objectius o per hores?

Treballar per objectius concrets o per hores de treball és un dilema empresarial des de fa temps, ja que per un cantó es podria donar el cas de persones que treballin per aconseguir uns objectius, i que ho puguin fer en la meitat d’hores d’un dia de treball; i per l’altre també hi podria la casuística de treballadors/res que tan sols deixin passar les hores per arribar a les 8, que conformen una jornada laboral estàndard.

5/29/2020

S’entén que si es treballa per objectius cal que hi hagi un horari flexible, encara que sigui dins d’uns paràmetres, com franges horàries per entrar i sortir de la feina, i també un mínim d’hores de treball, i també unes tasques concretes per poder aconseguir els objectius que es marquin. Tot i que empresarialment parlant també es pot tenir en compte que si algú aconsegueix aquests objectius amb poques hores, significarà que aquesta persona té una gran capacitat de treball i pot aportar molt a l’organització.

Però a vegades el treball per objectius pot significar fites molt complicades d’aconseguir dins d’un horari laboral estàndard, i pot implicar haver de fer moltes més hores sense que estiguin remunerades, i també pot portar implícita la problemàtica de com es mesura la productivitat de la plantilla, si els objectius requereixen tantes hores addicionals per aconseguir-los.

I en l’altre extrem es poden donar casos de persones que fan les seves hores de treball, o fins i tot més, però que no tenen marcats els objectius que han d’aconseguir, i això pot fer que no siguin suficientment efectius en la seva feina, ja que tampoc tenen clar la direcció que han de seguir.

treballar per objectius

La solució pot ser un sistema com timenet que disposa d’un mòdul per poder registrar totes les hores de treball, i d’un altre per poder treballar per objectius i poder assignar projectes a cada persona, combinant aquests dos sistemes es pot arribar a un terme mig que permeti agafar el millor de cada un i aconseguir ser una organització més productiva.

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top