La nostra política de distribució es basa en
un total recolzament a la nostra xarxa de distribuïdors

Compromesos amb el canal de distribució

Treballem amb el canal de distribució des de l’any 2008 i som la única empresa a Espanya amb una xarxa de més de 200 distribuïdors autoritzats en el control de temps de treball i de registre de la jornada laboral. timenet és el nostre programa de registre de la jornada laboral i gestió de projectes per facilitar el control de temps empresarial a tots els nostres clients.

La nostra política de distribució es basa en<br/>un total recolzament a la nostra xarxa de distribuïdors

Som una empresa accessible i propera a tots els nostres clients i distribuïdors.

Únicament admetem dins del nostre canal de distribució empreses que comparteixin els nostres valors, que tinguin un ferm compromís amb la feina ben feta i que treballin per oferir als seus clients, una sèrie de productes i serveis de qualitat.

Apostem pels nostres distribuïdors, els formem i cobrim les parts de la feina que ells no poden realitzar directament. Ens complementem de forma que el client final sempre és el més beneficiat.

Busquem distribuïdors que vulguin treballar amb gpisoftware d’una forma seria i a llarg termini.

Protegim els nostres preus per garantir que el client està comprant al millor preu i d’aquesta forma, assegurar-li que el seu projecte tindrà la qualitat necessària per poder tenir una bona presència a Internet.

No ens interessen oportunistes que només busquen el seu propi benefici, sense pensar que els clients satisfets i la feina ben feta són la base de qualsevol empresa que vulgui sobreviure en un món tant competitiu i exigent com és l’actual.

Si compartiu aquests valors i voleu més informació per formar part de la nostra xarxa de distribució, truqueu-nos al 872 98 72 90, o si ho preferiu ompliu el següent formulari de contacte.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top