MÒDUL DE SERVEIS

El software de gestió de tiquets de suport pensat per les PIMES, fàcil i econòmic.

timenet disposa d'un mòdul de tiquets o helpdesk, que us facilita la gestió de la feina a realitzar, ja sigui per atendre les incidències i consultes dels vostres clients, com per organitzar i controlar la realització de tasques internes.

Tot això i molt més sense necessitat de fer cap inversió ni compromís de permanència.

 DESCARREGAR TRÍPTIC  VEURE VÍDEO  CONTACTEU AMB NOSALTRES

INTEGRACIÓ AMB CORREU ELECTRÒNIC

INTEGRACIÓ AMB CORREU ELECTRÒNIC

Sistema sincronitzat amb el vostre correu electrònic perquè les consultes entrin directament a timenet

En una única aplicació tindreu centralitzada tota la informació del suport als vostres clients: Consultes, incidències, peticions d’informació, reclamacions,... Tota la comunicació i control necessari per atendre correctament als vostres clients ho podreu gestionar des de timenet tiquets.

Oblideu-vos de les pèrdues de temps, duplicitats i malentesos que generen les consultes que entren per diferents canals, telèfon, e-mail, formularis, bústies de veu... 
El vostre personal treballarà de forma més eficient i millorareu la satisfacció dels vostres clients.

INTEGRACIÓ AMB LA VOSTRA PÀGINA WEB

INTEGRACIÓ AMB LA VOSTRA PÀGINA WEB

Integreu el formulari d'entrada de tiquets a la vostra pàgina web

timenet permet integrar a qualsevol pàgina web un petit formulari perquè els vostres clients us entrin consultes. D'aquesta manera, tota la informació entrarà directament al sistema i s'assignarà directament al treballador responsable segons la consulta.

Un sistema eficient de gestió d'incidències i suport perquè, tant l'empresa com els treballadors, puguin oferir un millor servei als clients.

IMPORTACIÓ DE CONTACTES

IMPORTACIÓ DE CONTACTES

Importeu a timenet els vostres contacte

Amb la base de dades dels vostres contactes i clients a timenet, els tiquets que rebeu s’assignaran automàticament a cada contacte. Així podreu disposar d’un històric de tiquets perquè, en qualsevol moment pugueu revisar consultes anteriors per contextualitzar més bé cada cas i atendre millor als vostres clients.

Amb timenet tiquets tindreu un sistema ordenat i ben organitzat d’atenció als vostres clients.

PORTAL CLIENT. ZONA PRIVADA.

PORTAL CLIENT. ZONA PRIVADA.

Pàgina web personalitzada perquè els vostres clients puguin entrar, consultar i gestionar els seus tickets

timenet us permet oferir un portal de gestió de tiquets als vostres clients, per tal que puguin tenir una interacció ràpida i eficient amb la vostra empresa. Un sistema complet d’atenció al client on poden tenir tota la informació relacionada amb el seu cas, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Els vostres clients només hauran d’accedir a una pàgina web i identificar-se per tenir accés al vostre servei d’atenció al client.

ESTADÍSTIQUES I INFORMACIÓ

ESTADÍSTIQUES I INFORMACIÓ

Tota la informació necessària per optimitzar processos i ser més eficients.

Les estadístiques i control del temps dedicat que el timenet us ofereix sobre la resolució de tiquets us permetrà saber quines consultes són més habituals, el temps que es triga a resoldre-les, el temps dedicat a cada client, la feina realitzada per cada empleat... D'aquesta manera podreu invertir més recursos en aquelles tasques que ho necessitin o intentar escurçar els temps de resposta dels vostres treballadors.

Si el temps és or, ¿perquè no el controleu?

INTEGRACIÓ AMB CONTROL DE PROJECTES

INTEGRACIÓ AMB CONTROL DE PROJECTES

Properament diponible la connexió amb el mòdul de Projectes

Un cop es resolen les incidències i/o consultes, podreu imputar el temps dedicat a cada projecte i així tenir un control total del temps que heu treballat per un client o projecte en concret.
Si voleu també podeu enviar al vostre programa de gestió o ERP, les dades per automatitzar el procés de facturació de les feines realitzades.

timenet és un sistema complet de gestió del temps de treball, que us permet contractar només els mòduls que necessiteu.

TOTALMENT ONLINE, NO CAL INSTAL·LAR RES NI DESCARREGAR CAP "APP"

TOTALMENT ONLINE, NO CAL INSTAL·LAR RES NI DESCARREGAR CAP "APP"

Una aplicació accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, molt fàcil i segura

timenet no requereix instal·lar cap tipus de software en cap dispositiu, és totalment online, ni tan sols us cal descarregar una “app” per utilitzar timenet des d’un mòbil.  Podeu utilitzar dispositius de qualsevol marca i sistema operatiu, només necessiteu connexió a Internet i un navegador.

timenet s’adapta automàticament al dispositiu i els vostres treballadors tenen la tranquil·litat que l’empresa no els hi ha instal·lat res en els telèfons mòbils.

timenet és accessible des de qualsevol lloc i dispositiu d’una forma ràpida i és molt fàcil d’utilitzar.

ACCESSIBLE DES DEL MÒBIL, TABLET I ORDINADOR

ACCESSIBLE DES DEL MÒBIL, TABLET I ORDINADOR

Un sistema accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet

Els vostres clients podran accedir al vostre sistema d’atenció al client en qualsevol moment, tant des del seu ordinador com des del seu mòbil i no us caldrà estar prenent manualment nota de les trucades ni haver de reenviar internament correus electrònics que sovint arriben a vàries persones.

A més, els vostres tècnics rebran les peticions dels clients directament al seu dispositiu, tant si estan a l’oficina com si estan fora fent intervencions a domicili.

Accedir a timenet és ràpid, fàcil i segur.

timenet ÉS UN SISTEMA AMB GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ

<em><strong>time</strong>net</em> ÉS UN SISTEMA AMB GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ

Si en 60 dies no quedeu satisfet, us tornem els diners

Al contractar timenet el nostre departament de formació i suport tècnic us ajudarà en tot el que necessiteu per facilitar-vos la posta en marxa i aclarir-vos qualsevol dubte. És una opció molt millor que descarregar una “demo” gratuïta, perquè no perdreu el temps fent proves, us ensenyarem com funciona timenet, com és el servei tècnic que us oferim i tot sense cap compromís per part vostra. 

Si no us agrada us tornem els vostres diners, tant de l’alta com de les quotes abonades.

Aquesta és la millor garantia que us podem donar.

El nostre objectiu és que estigueu totalment satisfets amb l’aplicació timenet i el nostre servei.


QUINS AVANTATGES M'APORTA UN SOFTWARE DE TIQUETS DE SUPORT?

Si heu arribat fins aquí, possiblement és perquè esteu buscant un sistema que us ajudi a millorar el servei d’atenció als vostres clients i us aporti més eficiència en la resolució de casos o en l’organització de tasques internes.

Actualment, la informació ens arriba de forma descontrolada per múltiples vies, trucades telefòniques, correus amb varis destinataris, missatges de veu, formularis de contacte... 

Si es vol ser més eficient és indispensable tenir un sistema de gestió de tiquets o helpdesk que us permeti centralitzar la informació, gestionar la resolució dels casos, peticions d’informació comercial, organitzar les tasques internes i finalment ajudar-vos a millorar la satisfacció dels vostres clients.

El mòdul de tiquets de timenet és una aplicació fàcil, econòmica, realment pensada per a ser utilitzada en PIMES, entitats i associacions que volen millorar el seu servei d’atenció al client.

Però concretament, què m'aporta el mòdul de tiquets de suport de timenet?

  • Millora la qualitat del servei al client.
  • Centralitza les peticions dels clients en un únic lloc.
  • Evita pèrdues de temps per duplicitat de tasques.
  • Controla el temps dedicat a cada client.
  • Incrementa la satisfacció del client.
  • Estalvia de costos de personal.
  • Augmenta la productivitat dels empleats que gestionen el suport al client.
  • Evita que es quedin temes sense atendre.

No ho dubteu, us oferim un sistema complet i proper d'atenció als vostres clients. Si necessiteu més informació estarem encantats de poder parlar amb vosaltres.

 QUANT VAL?  CONTACTEU AMB NOSALTRES

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top