Guanyeu temps

Amb timenet us estalviareu temps en controlar les hores dels vostres treballadors i tindreu centralitzat en un sol lloc tota la informació sobre els horaris, vacances, permisos, absències, etc.

Ràpida posta en marxa i facilitat d’ús

timenet és una app de registre de jornada laboral molt fàcil d'utilitzar, en pocs minuts podeu estar treballant ja que no necessita instal·lar cap programa en el vostre dispositiu i és extremadament intuïtiu. No us caldrà instal·lar cap software de registre de jornada laboral perquè funciona en línia sense descàrrega de dades.

Controleu la puntualitat dels treballadors

Ja no fa falta que sigueu el primer en arribar i l’últim en marxar per comprovar la puntualitat a l’hora d’entrar i a les hores de sortida, tant dels treballadors que estan a l’empresa com dels que realitzen tasques a fora.

Amb timenet, la app de registre de jornada laboral sense instal·lació de software, podreu veure des de qualsevol lloc quins treballadors estan treballant i des de quin lloc han realitzat el marcatge, només necessiteu un dispositiu amb connexió a Internet, per exemple el vostre telèfon mòbil.

Sense inversions i sense permanències

timenet és un sistema extraordinàriament flexible que es comercialitza en modalitat de pagament per ús, no té un cost d’inversió inicial com els sistemes de control de presència tradicional, ni costos de manteniment de hardware, ni us obliga a cap tipus de permanència.

Ho podeu contractar per tota la plantilla o només pel grup de treballadors que us interessi a partir de 6€ al mes.

Millor que un control de presència tradicional

Estalvieu-vos el cost d’adquisició i de manteniment d’un sistema de control de presència tradicional i al mateix temps gaudiu dels beneficis que us aporten les millores que contínuament es van implementant a l'aplicació timenet sense cap cost addicional.

Compliu amb la legislació vigent

A partir del Maig del 2019, la legislació vigent obligarà a tenir un registre de la jornada laboral a totes les empreses: 

  • Registre de les hores d'entrada i sortida dels treballadors
  • Guardar les dades 4 anys
  • Control de les hores extres
  • Sancions de fins a 6.250€ per infracció greu

Però la inspecció de treball també pot fer les investigacions que cregui convenients per comprovar que es respecten les normes relatives a la jornada de treball, i totes les altres vigents. Per això, timenet és una eina de gran ajuda perquè porteu tot el control necessari d’una forma fàcil i econòmica en una simple app.

Geolocalització dels treballadors

Alguna vegada us heu preguntat si algun treballador vostre realment es al lloc a on hauria d’estar?
Us heu trobat en que aprofitant que no estareu a l’oficina algú arriba més tard i no queda constància?
Un operari ha marxat abans del lloc a on estava fent una reparació i no us ho ha comunicat?

Malauradament aquestes i altres situacions similars són molt freqüents en moltes empreses.

Amb timenet teniu una app de registre de jornada laboral que us permetrà tenir coneixement si aquestes situacions es produeixen a la vostra empresa i podreu prendre les decisions oportunes.

Un sistema que millora contínuament

timenet és una aplicació que es va millorant contínuament, adaptant-se als canvis legislatius i incorporant millores i suggeriments dels seus usuaris.

La seva tecnologia, que no necessita instal·lar cap software, us permet gaudir d’aquestes millores de forma automàtica i sense cap cost addicional.

Disposeu de servei tècnic

Sempre que ho necessiteu podreu accedir al nostre departament de suport tècnic per resoldre dubtes, plantejar noves necessitats, millorar la vostra formació sobre timenet o simplement per fer-nos arribar suggeriments per incorporar a la app de registre de jornada laboral.

Accessible des de qualsevol dispositiu amb Internet

Podeu accedir-hi des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador amb sistema operatiu Windows, un Apple, una tablet, un telèfon mòbil, etc.

Només necessiteu un dispositiu que tingui connexió a Internet.

Integració amb altres sistemes i programes

La tecnologia d'importació i exportació de timenet us permetrà adaptar les dades del vostre programa i/o sistema per importar-les, o bé exportar les dades de timenet per fer-ne una gestió addicional a la que es permet al timenet.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top