Organitzar la feina per projectes pot augmentar la productivitat laboral?

Organitzar la feina per projectes pot tenir moltes avantatges, ja que és la persona treballadora la que es fa càrrec directament de la responsabilitat que comporta el seu treball, i s’implica de manera directa per poder aconseguir els objectius plantejats en cada un dels projectes en els que participa, i això pot fer augmentar la productivitat laboral.

6/19/2019

Cada vegada són més les empreses que s’orienten al present i al futur del món laboral i dels nous perfils professionals que estan apareixent, i que organitzen el seu equip humà amb idees innovadores com l’organització de la feina per projectes. Per fer-ho cal tenir les eines adequades, i una de les primeres coses a fer és planificar adequadament el desenvolupament dels projectes i de les tasques concretes associades a cada un.

El sistema timenet disposa d’un mòdul de projectes, creat específicament per poder controlar tots els projectes de l’empresa, i fer un seguiment de totes les feines realitzades pels empleats a cada projecte. En una única aplicació hi ha tota la informació sobre el temps que cada persona ha dedicat a cada projecte, això permet fer pressupostos més ajustats i optimitzar els processos empresarials per augmentar la productivitat.

Definir els objectius que es volen aconseguir amb cada projecte, serà un aspecte clau per assegurar el bon funcionament d’aquest plantejament laboral, així es podrà orientar l’estratègia als resultats, i també mesurar-los i analitzar-los, per saber si s’han aconseguit o si cal fer canvis per poder-ho fer.

En tot aquest procés també serà important definir un líder, i els rols de cada treballador/a en el projecte, perquè es puguin potenciar les habilitats de cada un/a per arribar a aconseguir els objectius marcats, la motivació en forma de “premi” si s’aconsegueixen, serà un altre element estratègic per augmentar la productivitat empresarial.

Treballar per projectes pot implicar altres canvis molt avantatjosos com la flexibilitat horària o la conciliació laboral, ja que si l’objectiu és concloure un projecte amb èxit, deixa de tenir importància com es reparteixen les hores que s’hi dediquen, i passa a ser més important si amb les hores i recursos dedicats s’aconsegueixen el resultats esperats.

Organitzar la feina per projectes

Voleu més informació sobre el mòdul de projectes de timenet?

 MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top