Teletreball una mesura de prevenció del coronavirus

L’alarma que està a creant a nivell mundial el Covid-19, i la por generalitzada al contagi, fan del Teletreball una mesura de prevenció del coronavirus. De fet, twitter, que té la seva seu a San Francisco ha recomanat a tota la seva plantilla que treballin des de casa

3/12/2020

Altres grans empreses com Google o Amazon han demanat als seus/seves treballadors/ores que limitin els seus viatges internacionals, i en el cas d’Amazon també per Estats Units.

A Barcelona ja es va cancel·lar el famós Mobile World Congress per aquesta por generalitzada; en la mateixa línia Facebook també ha cancel·lat la seva conferència anual de desenvolupadors que s’havia de celebrar aquest mes de maig.

El teletreball és una bona mesura per poder continuar amb el treball, i no paralitzar l’activitat empresarial, també és una bona mesura per poder flexibilitzar la jornada laboral i potenciar la conciliació laboral i familiar.

Cada vegada més empreses implementen aquesta mesura, i més en aquests moments, però per poder-ho fer cal tenir un sistema, com timenet, que permeti registrar online la jornada laboral de l’equip humà de l’organització, i també que faciliti treballar per projectes.

De fet timenet és un sistema multiplataforma que facilita moltíssim les coses, ja que per poder registrar les hores de treball, i també les hores dedicades a cada projecte, tan sols cal tenir un dispositiu amb connexió a internet, a més a més la inversió és mínima i no hi ha cap sistema de permanències.

timenet permet marcatges des de dispositius mòbils i, a més, localitza exactament la seva posició gràcies a la tecnologia de geolocalització dels dispositius actuals. Un cop fet el marcatge, l'administrador podrà veure sobre el mapa on està el vostre treballador.

Una altra funcionalitat que pot ser molt útil en aquests moments és la possibilitat d’enviar missatges a tota la plantilla o també a una persona en concret, així es poden donar les indicacions per poder continuar treballant amb normalitat.

teletreball

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top