Què es pot fer perquè ningú fitxi per ningú?

Hi ha una frase feta que diu “Feta la Llei, feta la trampa”, i és que després de la implementació de la nova Llei de registre de la jornada laboral del maig de 2019, una de les preguntes que es pot fer qualsevol organització és precisament el “què es pot fer perquè ningú fitxi per ningú”? Doncs ja hi ha algun cas en el que s’ha donat aquesta situació, en la que un treballador ha fitxat per una altre i viceversa, per acumular hores extres, i entrar o sortir més aviat de la feina.

2/10/2020

Sembla ser que ja hi ha un cas de dues treballadores que fitxaven una per a l’altra, amb l’objectiu de treballar menys hores de les efectivament registrades. L’organització per la que treballaven ho va descobrir i les va acomiadar, elles van interposar demanda per acomiadament improcedent, però finalment la sentència del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia ha avalat l’acomiadament amb l’argument que “És una deslleialtat cap a l’empresa”.

Per evitar situacions com aquesta és important treballar amb un sistema com timenet, que permet registrar les entrades i sortides en temps real, i en el que hi ha un panell central en el que es pot veure al moment quins empleats estan treballant, i també rebre notificacions dels temps que porten realitzant la seva activitat o que estan fora de la feina.

Els marcatges des de dispositius mòbils en el que es pugui localitzar exactament la ubicació geogràfica de la persona que fitxa, són més característiques que ajuden a aconseguir que cada treballador tan sols fitxi per ell mateix.

Tot això és possible perquè timenet permet marcatges des de múltiples punts d’accés al sistema, es poden definir tants punts de marcatges com siguin necessaris, i es centralitzen totes les dades en una única base de dades. Amb aquest sistema es pot assegurar un correcte funcionament i sobretot un compliment de la Llei al “peu de la lletra”!

ningú fitxi per ningú

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top