Què és el que més valoren les empreses del seu personal?

Un dels aspectes que més valoren les empreses del seu personal és una actitud positiva, per sobre d’altres aspectes com la formació, són dades extretes d’una enquesta realitzada per l’empresa de selecció de personal Etalentum.

12/26/2022

Aquesta enquesta s’anomena “1ª Enquesta Etalentum”, i es tracta d’un estudi pioner, que compara les opinions d’empreses i treballadors sobre l’entorn laboral, i les dades mostren que un 52% de les empreses valoren, per sobre de qualsevol altre aspecte, que les persones treballadores tinguin una actitud positiva i una bona predisposició en el treball, un 38% valora l’experiència, i tan sols pel 6% resulta fonamental la formació.

Són dades que es poden vincular amb la lògica, ja que una actitud positiva orientada a aprendre i superar-se cada dia, pot ser un element que impulsi a aquella persona a aprendre el que li calgui per poder avançar, i continuar fent el màxim de bé la seva feina, ja que en aquesta vida l’aprenentatge és un procés constant, que mai acaba.

Si ens mirem l’altra perspectiva, la del personal, sembla que el que més valoren a l’hora d’escollir una feina són el sou, les hores de treball, l’organització de les tasques, i també que la feina sigui estable.

Les dades de l’enquesta esmentada, també mostren que el 49% dels candidats a una feina, valoren molt que l’empresa els hi faciliti la formació, en canvi, tan sols un 29% dels directius creu que els i les treballadors/ores ho tinguin en compte a l’hora de valorar una oferta laboral.

També és destacable, que un cop iniciada la relació laboral, les empreses valoren moltíssim el compromís, la professionalitat, i la capacitat d’adaptació, mentre que el personal creu que el més rellevant a l’hora d’avaluar-los són les seves competències per poder resoldre problemes, tot i que també veuen com a molt important la capacitat que puguin tenir per amollar-se a un nou lloc o situació.

Personal

Adaptar-se a qualsevol situació, tant per part de les empreses, com del personal, és clau en aquest moment laboral, i sistemes de gestió de temps com timenet, faciliten moltíssim aquesta adaptació a qualsevol circumstància.

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top