Punts clau de timenet, la solució per gestionar el temps

Recentment ens han entrevistat a La Vanguardia, El Periódico i El País, perquè expliquéssim els punts clau de timenet, la solució per gestionar el temps, que hem creat des de GPI Software, i que permet que les Pymes puguin complir de forma fàcil, fiable i econòmica, amb la nova Llei que obliga a registrar la jornada laboral.

7/12/2019

Es tracta d’una aplicació totalment online, per tant s’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, sigui un PC, una tablet o un smartphone, i no requereix cap tipus d’instal·lació ni de descàrrega d’Apps.

Posar en funcionament timenet és molt senzill i ràpid, a través d’un panell de control cada empresa pot adaptar el sistema a les seves necessitats.

timenet disposa de tres mòduls, que es poden utilitzar conjuntament o per separat, depenent de les necessitats concretes de cada organització:

1.- Registre jornada laboral: cada treballador tindrà un codi assignant, que és el que haurà de marcar per indicar si entra o surt de la feina, o fa algun tipus de parada entremig. Amb aquest sistema tan fàcil és possible:

  • Gestionar la flexibilitat laboral
  • Programar les jornades de vacances
  • Geolocalitzar els marcatges
  • Registrar les absències
  • Disposar de missatgeria interna

2.- Control de projectes: permet registrar el temps que es dedica a cada tasca, i ajuda a gestionar millor el temps i poder saber coses com la rendibilitat per client, treballador, projecte, etc.

3.- Integració amb altres aplicacions: serveix per enllaçar timenet amb el seu ERP o programa de gestió de nòmines.

 

gestionar el temps

I un dels punts més destacables de timenet és que té una gran relació qualitat / preu, ja que tan sols costa 60 € donar d’alta el servei, i després es paga una quota mensual de 6 € per empreses de 1 a 6 treballadors; a partir de 7 empleats es paga 1 € més per cada un. No hi ha permanència, i el servei inclou formació i actualitzacions i millores constants, es pot demanar alguna cosa més?

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top