Primeres inspeccions pel registre de la jornada laboral

Des d'Inspecció de Treball ja s'han obert els primers expedients per no cumplir amb la nova normativa del Registre de la Jornada Laboral.

6/11/2019

Ja s'han realitzat les primeres actuacions per no complir amb l'obligació de registrar la jornada laboral de tots els treballadors de la plantilla.

Aquestes actuacions s'han realitzat sobretot en el sector de l'hostaleria i en tallers d'automòbils. El passat 31 de maig es van produir actuacions massives d'Inspecció de Treball en bars i restaurants del barri de Malasaña a Madrid a partir de les 21:30 hores.

Amb aquestes inspeccions ja s'han obert les primeres diligències sancionadores en pimes que no han implantat el registre de la jornada laboral i que, després de l'obertura d'aquests expedients, poden presentar al·legacions abans que aquestes actes es converteixin en sancions.

Davant d’aquestes inspeccions cal buscar solucions, com timenet, que permetin implantar de forma àgil i senzilla el Registre de la Jornada Laboral.

primeres inspeccions

Amb timenet, pot dur a terme el Registre de la Jornada Laboral d'una forma fàcil i econòmica sense necessitat d'instal·lar cap software.

 ¿MÁS INFORMACIÓN?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top