Pepa Gea d’Onda Cero entrevista a Toni Valle per parlar de timenet i el teletreball

El passat dijous 23 d’abril, Pepa Gea la conductora del programa Uno Madrid d’Onda Cero, va entrevistar a Toni Valle, gerent de GPI Software, per parlar de timenet i el teletreball, ja que en aquesta immensa crisi del coronavirus calen més que mai sistemes que permetin continuar teletreballant i registrant igualment la jornada laboral.

4/30/2020

A la primera part de l’entrevista es va explicar què es timenet, i com permet controlar totes les hores treballades, i diferenciar-les, per poder tenir en compte per exemple aquelles hores que són extres, o les que caldrà compensar arran del permís retribuït de quinze dies que es va aplicar aquest mes d’abril per decret del govern.

En aquesta entrevista també es va apuntar que timenet és una aplicació vàlida per qualsevol empresa i sector, i que generalment les organitzacions l’utilitzen en primer lloc per registrar la jornada laboral, ja que des del 12 de maig del 2019 és obligatori fer-ho, i també per tenir un major control de les hores que es dediquen a cada tasca, ja que timenet disposa també d’un mòdul de projectes que serveix precisament per imputar les hores de treball a feines concretes.

Toni Valle també va explicar que és una aplicació molt senzilla d’utilitzar, i que no cal instal·lar res, tan sols cal tenir connexió internet , i es pot fes des de qualsevol dispositiu, sigui un PC, una tablet o un smartphone.

Es va apuntar també que amb tot el que està passat timenet ajuda a poder gestionar bé teletreball, ja que s’adapta a cada persona i a les seves necessitats, permet flexibilitat d’horaris, i el registre de totes les pauses que calgui fer degut al confinament, i a per exemple haver de tenir cura de menors.

Al final de l’entrevista es va preguntar per les dades biomètriques, i es va explicar que realment a dia d’avui pot ser un problema registrar la jornada laboral d’aquesta manera, perquè pot ser un focus de contagi, és molt millor que cadascú pugui fitxar des del seu mòbil i de forma individualitzada.

 

timenet i el teletreball

Per part nostra tot un plaer haver pogut contestar totes les preguntes de Pepa Gea en aquesta entrevista i haver tingut l’oportunitat d’aclarir dubtes i explicar el funcionament de timenet!

ESCOLTEU L'ENTREVISTA

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top