OFERTA DE TREBALL: Ets agent comercial?

Busquem agents comercials per a la comercialització de timenet

9/3/2019

gpisoftware busquem agents comercials a vàries provincies de l'Estat Espanyol per a la comercialització de timenet, un dels millors programes que existeix a Espanya per dur a terme el Registre de la Jornada Laboral.

Oferim importants COMISSIONS RECURRENTS i tot el suport tècnic i comercial que necessiti.

Aquesta oferta, és una excel·lent oportunitat perquè un agent comercial pugui obtenir ingressos ja que la nova llei que va entrar en vigor el 12 de maig de 2019 OBLIGA A TOTES LES EMPRESES a portar un registre de la jornada laboral dels seus treballadors. Actualment hi ha un gran nombre d'empreses, ja siguin pimes o grans empreses, que no porten el registre, que ho fan manualment o que no estan satisfetes amb el seu sistema.

Per comercialitzar timenet, no és necessari una dedicació exclusiva. Pot aprofitar visites que ja estigui efectuant per a altres productes, no importa de quin sector siguin els seus clients.

Un cop detectat l'interès del client, els nostres tècnics es poden encarregar de tot el procés de demostració del producte, ofertes, etc.

És imprescindible que els candidats estiguin donats d'alta en el règim d'agents comercials.

 

Agent comercial

INSCIURE'M A L'OFERTA

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top