Marcatges des de múltiples punts pel personal que treballa fora de les oficines

Des del passat mes de maig és obligatori que les empreses disposin d’algun sistema per controlar les hores de treball de la plantilla, i igualment cal que també registri la jornada laboral el personal que treballa fora de les oficines; això es pot gestionar de forma fàcil i senzilla amb timenet, ja que permet marcatges des de múltiples punts d'accés al sistema.

10/15/2019

El sistema és àmpliament configurable i es poden definir tants punts de marcatge com es necessitin, però centralitzant totes les dades en una única base de dades. D'aquesta manera és possible que, per exemple, els seus empleats marquin una entrada des d'un dispositiu mòbil abans d'entrar a una reunió a les instal·lacions d'un client i, després, marquin la sortida des de l'empresa quan acaba la seva jornada laboral.

En una empresa pot ser molt habitual que hi hagi un equip comercial que permanentment es desplaci, o part de l’equip humà que hagi d’anar a reunions, jornades, fires, etc; també hi poden haver equips tècnics que hagin d’anar a fer reparacions o instal·lacions fora del lloc de treball.

Tots aquests casos deixen de ser un problema amb el sistema timenet, ja que la única cosa que cal per poder registrar els temps d’inici i final de la jornada laboral és un dispositiu mòbil amb connexió a internet, i cada treballador/a hi podrà accedir amb les seves credencials, d’aquesta manera tot és molt més senzill i fàcil de controlar.

El sistema és tan versàtil que també pot notificar diàriament els casos de treballadors que hagin realitzat marcatges incorrectes o que hagin treballat menys hores de les previstes. I per fer canvis tan sols cal entrar al panell de control central.

 

marcatges des de múltiples punts

Si voleu simplificar tots aquestes gestions a la vostra empresa demaneu més informació sobre timenet!

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top