les persones que teletreballen se senten invisibles?

Sembla ser que una part molt important de les persones que teletreballen se senten invisibles, per part de la direcció de les organitzacions, en el desenvolupament de les seves tasques professionals, aquest és un inconvenient que s’està detectant més a mesura que la pràctica del teletreball és va fent més extensa i es va implantant a més empreses.

3/8/2021

Segons un recent estudi desenvolupat per Joblist, més d’una tercera part de la gent que teletreballa se senten molt invisibles per part dels seus caps, aquesta sensació es dona sobretot en el cas de les dones, que a més a més declaren que s’han d’esforçar molt més per poder destacar i fer-se notar.

Els/les teletreballadors/es també apunten que troben a faltar la relació amb els superiors i companys/es de feina, i el fet de fer de poder parlar-hi i solucionar dubtes o preguntes, ja que sembla que les persones en aquesta situació passen de mitja uns 6 dies sense parlar amb els seus caps.

A tot això també cal afegir-hi que el 64% les persones que treballen des de casa, declaren fer una mitja setmana de 4,6 hores extres més, fet que suposa un altre sobre esforç afegit a aquesta sensació d’invisibilitat de la que estem parlant.

Una forma de poder millorar aquesta situació és que els caps de les empreses intentin establir comunicacions diàries amb les persones que teletreballen, tant per tenir un intercanvi de sensacions, com per afavorir que sorgeixen noves idees, també és important continuar potenciant el treball en equip.

Persones que teletreballen

Tot això és pot fer amb eines com timenet, que disposa tant del mòdul de registre de la jornada laboral, com també del dedicat a projectes, per poder assignar a cada persona unes tasques concretes, a mes a més, timenet també permet la comunicació entre persones, que tant pot ajudar a solucionar tota aquesta problemàtica d’invisibilitat.

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top