Les empreses augmentaran les plantilles durant el 2023

Més de la meitat de les empreses augmentaran les plantilles durant el 2023, ja que en aquest entorn econòmic i social tan complex, apostar pel talent sembla que és una de les solucions més clares, segons dades de l’últim sondeig “Pulso Empresarial” realitzat per “KPMK” i “La Vanguardia”.

12/5/2022

L’entorn econòmic actual està clarament marcat per les altes taxes d’inflació, les dificultats en les cadenes de subministraments, o l’energia, i en aquest context, un 56% dels empresaris enquestats té clar que atreure i fidelitzar professionals, amb les capacitats i habilitats necessàries, per poder fer front a tots aquests reptes és de vital importància per poder superar aquest període.

Per tant, un dels principals reptes pels responsables de recursos humans, és precisament trobar el talent adequat, tal i com afirmen el 64% dels enquestats; i també incorporar perfils especialitzats i qualificats, sobretot aquells que estiguin enfocats en l’àmbit digital.

Altres aspectes que també preocupen en els departaments de recursos humans de les empreses són les dificultats per reciclar les actuals plantilles, i mantenir la connexió de les persones treballadores amb la cultura i els valors de les organitzacions en aquest nou entorn laboral.

Els responsables de recursos humans afirmen que per poder fidelitzar i mantenir el talent a les seves empreses, cal enfortir el sentiment de pertinença dels i de les treballadors/ores, potenciar la igualtat d’oportunitats, i formar a les persones.

Després de la pandèmia, les organitzacions prenen en consideració valors com la flexibilitat laboral, i la priorització del benestar de les persones, al permetre poder conciliar la seva vida professional i la personal.

Les empreses augmentaran les plantilles

Per tant moltes empreses aposten per un model de treball híbrid, que conjugui la millor part de la presencialitat, i del teletreball; en aquest sentit el nostre sistema timenet, permet registrar la jornada laboral des de qualsevol indret en el que hi hagi un dispositiu amb connexió a internet.

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top