L’administració pública no està obligada a proveir d’equips de teletreball a la seva plantilla

Certament sembla que l’administració pública no està obligada a proveir d’equips de teletreball a la seva plantilla, i a més a més sembla que prorrogaran aquesta circumstància fins al desembre del 2023, segons el borrador del decret de teletreball pels treballadors públics.

4/11/2022

Tot això és especialment destacable perquè suposa un tracte desigual, si es compara amb el que la Llei estipula pels empresaris del sector privat, ja que en aquest cas les empreses han de proveir dels equips de treball necessaris, i també de les pertinents mesures de manteniment, a totes les persones que teletreballin.

La Llei exigeix a sector privat que el teletreball sigui una mesura excepcional, que serveixi per contenir el covid 19, i en canvi no és així en l’administració pública; la justificació del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública és poder respondre a la necessitat de temps per poder dur a terme una correcta planificació dels recursos existents per a la implantació del teletreball.

També expliquen que la modalitat de treball preferent a l’administració pública en aquests moments és la presencial, i que els funcionaris tan sols es poden acollir al teletreball un 20% de la seva jornada, o el que és el mateix, un dia a la setmana.

Però quan s’aprovi definitivament el Real Decret que regularà el teletreball dels funcionaris, aquests podran teletreballar fins a un 60% de la seva jornada, i això crearà una situació de desigualtat entre institucions públiques i empreses privades.

En totes aquestes circumstàncies s’hi suma també un problema de ciber seguretat, ja que l’ús de dispositius personals per treballar pot provocar aquest tipus de problemes, i en el cas de l’administració pública, podria ser especialment greu pel tipus de dades que maneja.

Equips de teletreball

Des de timenet, podem donar solució a qualsevol modalitat de treball, presencial, o a distància, ja que el nostre sistema està creat per poder treballar des de qualsevol lloc, per fer-ho tan sols cal tenir un dispositiu amb connexió a internet!

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top