La informació és poder!

Sense cap mena de dubte que la informació és poder, i amb les dades que es poden extreure de sistemes registre de la jornada laboral com timenet, es pot enriquir moltíssim el “big data” de totes les organitzacions que ho utilitzin, hi ha també un mòdul, que permet organitzar la feina per projectes, de manera que es pot saber quina és la contribució de cada persona en les feines que desenvolupa l’empresa.

8/17/2020

D’aquesta manera es pot utilitzar aquesta informació en positiu, per millorar la productivitat de la plantilla afavorint l’autonomia de cada persona, i la capacitat de gestionar les hores de treball segons el projectes que estigui duent a terme, sent capaços de controlar la gestió del temps i també les prioritats.

Totes aquestes dades poden servir també perquè cada treballador/a pugui saber amb què és més productiu/va, i per tant pugui elaborar un DAFO professional, que serveixi perquè conjuntament amb l’empresa, es puguin potenciar al màxim les seves fortaleses i buscar sistemes per reduir les debilitats.

Amb tota aquesta informació l’organització pot prendre decisions més efectives, i assignar amb molt més criteri les tasques i responsabilitats a cada persona, tenint en compte les feines en les que més destaqui, i en les que més productiva sigui. Al mateix temps, també es poden organitzar molt més equilibradament els equips de treball, per tal que es compensin les fortaleses i les debilitats de cada membre.

Sabent exactament la participació de cada treballador/a en els projectes, es poden evitar sobrecàrregues de treball i desgast de la plantilla, cosa que segur que farà augmentar la productivitat i l’eficiència empresarial.

La informació és poder

En base a tota aquesta informació que poden donar sistemes de registre de la jornada laboral i control de projectes com timenet, també es poden fixar, de forma molt més efectiva, els objectius i les fites empresarials a curt, mig i llarg termini

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top