Com guanyar temps per gestionar millor el talent?

Guanyar temps per gestionar millor el talent de la plantilla d’una empresa és un dels temes que està a l’ordre dia, ja que la motivació del personal és un dels punts que pot fer augmentar la productivitat empresarial. Està demostrat que si les persones que treballen en una organització estan contentes i motivades amb la seva feina, donaran el màxim de sí mateixes, en canvi, si pel contrari estan insatisfetes, es limitaran a fer el mínim possible i no s’implicaran més.

4/3/2019

Actualment els departaments de recursos humans de moltes empreses, estan tan centrats en la part burocràtica de la seva feina, que no tenen temps per gestionar aquest punt tan important dels treballadors/res com és la satisfacció i motivació laboral.

Amb eines de gestió del temps de treball com timenet, l’empresa pot guanyar temps estalviant-se molta tasca burocràtica, i centrar-se en la part de les persones i de la gestió del talent, ja que permet escurçar una gran part del temps dedicat a gestionar horaris, calendaris i vacances.

timenet és una aplicació online, que permet registrar fàcilment la jornada laboral i gestionar projectes, no necessita una gran inversió, ja que no necessita instal·lar cap software i és accessible des de qualsevol lloc i dispositiu amb connexió a internet.

Amb aquest sistema de fàcil funcionament, es pot complir amb la llei registrant la jornada laboral de tot/es els treballador/es, i també gestionar les seves hores de treball per fer-les més efectives, ja que es pot veure els temps de dedicació als projectes, tasques o serveis assignats, i també es poden gestionar els calendaris laborals, i les vacances de cada persona.

Guanyar temps per gestionar el talent

timenet facilita la gestió documental dels departaments de recursos humans, i assegura el compliment del Decret Llei de registre de la jornada laboral; això permet a l’empresa centrar-se en aconseguir la motivació de les persones i gestionar millor el talent, per ser més productiva, actual i capdavantera.

 

 Demaneu més informació sense compromís!

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top