Com gestionar el calendari laboral amb timenet?

timenet, el sistema multi plataforma per registrar les hores de treball i gestionar eficientment el temps a l’empresa, disposa d’un complet sistema per gestionar el calendari laboral de forma fàcil, àgil i intuïtiva.

5/30/2019

Amb el mòdul de marcatges de timenet es pot gestionar l’horari i el calendari de cada una de les persones que treballa a l’organització. Creant un calendari global es poden indicar els tipus de jornades laborals que es necessiten, els dies festius, i també els dies de vacances, baixes i permisos de la plantilla.

El funcionament del sistema és molt fàcil, ja que la gestió centralitzada de les vacances permet que es pugui visualitzar, en única pantalla, les vacances de tots els treballadors/es de l’empresa, això permet poder-se organitzar i tenir sempre controlats els recursos humans que calen per poder complir amb la càrrega laboral de cada època de l’any, i també poder gestionar de forma coherent el calendari laboral.

timenet està configurat de manera, que si detecta dies en els que no hi ha suficients persones treballant per poder desenvolupar totes les tasques necessàries, avisa als gestors i administradors del sistema, d’aquesta manera es poden buscar més recursos per poder complir amb totes les comandes i amb els clients de l’organització.

Una altra funcionalitat molt útil de timenet és que els treballadors poden sol·licitar directament els dies de vacances desitjats sobre el seu calendari; aquesta sol·licitud la rebran els administradors del sistema i podran acceptar-la o denegar-la. D’aquesta mateixa manera les persones que treballin a l’empresa també podran proposar canvis de dies de treball que la direcció podrà acceptar o no.

En definitiva timenet és un sistema que facilita moltíssim la gestió del calendari laboral amb un sol cop d’ull i en una sola pantalla, una tasca que a les empreses sempre sol ser complicada, ja que sovint cal fer torns i sol ser important assegurar que sempre hi haurà l’equip humà necessari per poder tirar endavant l’activitat empresarial.

calendari laboral

 

 Voleu més informació?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top