Flexibilitat i mobilitat amb timenet

timenet, el sistema de control de projectes que permet fer el seguiment de les feines realitzades pels treballadors/res a cada projecte, és una aposta per la flexibilitat i mobilitat, que permet fer uns pressupostos més ajustats per optimitzar els processos a l’empresa, i oblidar-se dels controls de temps manuals.

7/18/2019

En aquesta única aplicació i amb un sol cop d’ull, hi haurà tota la informació que cal tenir sobre el temps que cada persona ha dedicat a cada projecte, i les tasques concretes que ha dut a terme, això permet planificar i organitzar de forma més racional i estructurada per obtenir millor resultats.

Diuen que “la informació és poder” i amb timenet la tindreu tota, i això permetrà augmentar la productivitat i veure les possibles optimitzacions que es podrien fer per millorar els processos i els rendiments empresarials, i com a conseqüència també els beneficis.

El sistema és tan flexible que permet que es puguin definir els tipus d’assignacions que es poden imputar a cada projecte, tant per separat, com tenir-ne uns tipus comuns per tots els projectes. També permet que els empleats puguin imputar hores de projectes, quilometratge, imports, etc, de forma autònoma, en mobilitat i amb geolocalització.

La tecnologia aplicada a timenet, permet que es registri el lloc exacte on el treballador/a ha fet el marcatge. Així podreu estar segurs que els vostres empleats treballen al lloc que se'ls suposa o que visiten els clients de la seva empresa. No cal perdre temps amb antics mètodes de localització ni GPS als cotxes, un cop registrats els llocs de marcatge, podreu revisar-los tots ràpidament al mapa.

I aquesta flexibilitat i mobilitat es mostren també en la possibilitat de configurar tants llocs de marcatge com l’empresa necessiti sense que s’incrementi el preu de la llicència. De manera que es poden tenir punts de marcatge a vàries ubicacions, per dispositius en mobilitat o a cada ordinador.

 

flexibilitat i mobilitat

VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL MÓDUL DE PROJECTES DE TIMENET?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top