Estar connectat a l’ordinador es considera temps de treball

Segons una recent sentència ferma d’un jutjat de Palma de Mallorca, queda clar que estar connectat a l’ordinador es considera temps de treball. Això és el final d’un litigi en el que precisament es qüestionava si es podia admetre com a registre horari les connexions als ordinadors.

7/29/2020

Realment aquest pot ser un altre tema molt complicat de gestionar i delimitar, ja que es pot estar connectat a un PC per molts motius, més enllà de l’ús estrictament professional, hi ha eines com timenet que poden facilitar i solucionar totalment aquest tipus de problemàtiques, ja que es pot registrar en quin moment comença i acaba la jornada de treball, independentment de si s’està o no connectat a l’ordinador.

Totes aquestes qüestions són una conseqüència del teletreball, un pràctica que ha vingut per quedar-se, tot i que al ser tan nova al nostre país i al nostre mercat laboral, presenta moltes controvèrsies que cal anar solucionant, algunes per la via judicial. Precisament per poder aclarir com s’ha de teletreballar, el govern està preparant una nova Llei que regularà tots els aspectes del treball des del domicili que ara queden pocs definits.

Sigui com sigui, és completament recomanable poder comptar amb sistemes com timenet que permetin registrar tant la jornada laboral, com els projectes en els que es teletreballa, complint al peu de la lletra amb la Llei. Es tracta d’una aplicació online, fàcil i econòmica, que no necessita instal·lar cap software, i que és accessible des de qualsevol lloc i dispositiu que tingui connexió a Internet.

Temps de treball

timenet posa a l'abast de totes les empreses, tant les que teletreballen, com les que no, un sistema de control d'horaris mitjançant el qual podreu gestionar de forma fàcil les hores de treball dels vostres empleats, el temps de dedicació a projectes, tasques o serveis, els calendaris laborals, les vacances de la plantilla i ajustar-se tant a la llei del treball del 2019, com també a la nova regulació del teletreball que s’està preparant.

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top