Entrevista al programa Popap de Catalunya Ràdio

El dia que va entrar en vigor la nova llei, el programa Popap de Catalunya Ràdio va entrevistar a Toni Valle, gerent de GPI Software.

7/2/2019

"Avui que ja és obligatori fitxar a la feina, moltes empreses s'han adonat que necessitaven un sistema que gestionés l'entrada i sortida dels seus treballadors, i nosaltres n'hem parlat amb Toni Valle, gerent d'una empresa catalana que s'hi dedica, GPI Software."

Vosaltres sou desenvolupadors d'aplicacions, no sé si hi ha moltes empreses que abans que arribés aquest dia s'han posat en contacte perquè els hi desenvolupéssiu alguna cosa o heu tingut moltes més altes en el vostre timenet?

Nosaltres arrel d'aquesta normativa que avui comença, en els darrers dies hem tingut un increment molt espectacular de clients i de gent interessada, però realment, nosaltres aquesta aplicació la vàrem començar a fer ja fa 10 anys. Primer la teniem en local. Fa 3 anys la vàrem posar al núvol. I evidentment ha set ara en els darrers dos mesos, sobretots els últims 15 dies, quan hem notat més l'allau de gent interessada.

Dius que timenet la tenieu en local, és a dir, que la vàreu desenvolupar per vosaltres mateixos?

Nosaltres la vàrem desenvolupar fa 10 anys perquè primer haviem tingut un sistema que vàrem comprar i hi havia coses que no ens acabaven de funcionar, i llavors vam decidir desenvolupar-ho nosaltres mateixos.

Amb el que dius del núvol, vols dir que és un sistema que és a Internet, no?

És un sistema que és totalment online. Això facilita molt la posta en marxa perquè no s'ha d'instal·lar res a enlloc, només es necessita un terminal que tingui connexió a internet. Pot ser en el mateix pc, en una tablet, móbil o el que es vulgui, però no és una app, és a dir, no s'instal·la res en el terminal.

Pots escoltar l'entrevista sencera aquí:

 

Entrevista a Catalunya Ràdio

MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top