Controvèrsia entorn a les despeses del teletreball

Mentre el govern prepara una nova Llei que reguli el teletreball, ja hi ha servida una controvèrsia entorn a les despeses del teletreball, ja que el govern ha posat sobre la taula de diàleg un borrador en el que es proposa que les empreses assumeixin la part corresponent de les despeses derivades als domicilis del teletreball, però la patronal s’hi oposa i demana al govern que retiri aquesta qüestió.

7/15/2020

Tot això ve derivat del fet que quan es teletreballa des de casa cal tenir alguna eina per fer-ho com un PC, un portàtil, un mòbil, etc, cal que hi hagi alguna connexió a internet, i energia per poder-ho fer, i també cal tenir uns elements com una taula, una cadira, material d’oficina, etc.

Tot que pot ser complicat delimitar exactament quina és la part que es fa servir únicament per ús personal, i quina és la que es fa servir per teletreballar, pot ser injust que el treballador/a hagi d’assumir de la seva pròpia economia totes aquestes despeses per poder treballar des del seu domicili.

Per aquest motiu aquesta nova Llei vol regular també aquest aspecte, i deixar clar com es pot fer perquè les organitzacions puguin assumir la part proporcional de tota aquesta mena de despeses, però en aquest moment això ja és un tema de debat entre els grups d’empresaris i el govern, i caldrà veure quina serà la resolució final d’aquesta controvèrsia.

despeses del teletreball

El que no és tan complicat és la busca i la implantació de sistemes que permetin teletreball, Timenet és la solució, ja que permet registrar la Jornada Laboral de tots els treballadors en qualsevol dispositiu que tingui connexió a Internet, i per tant es pot teletreballar perfectament i indicar quan es comença i quan s’acaba de treballar, incloent també les pauses o descansos que es facin.

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top