1.- Cal tenir algun sistema geolocalitzat de registre de les hores de treball, com timenet, per poder marcar quan comença i quan acaba la jornada laboral, així es podran establir de forma clara els horaris, i saber que s’està treballant, i que no és el moment de fer, entremig, altres tasques com posar rentadores, o cuinar.
2.- És important tenir un espai especialment creat i destinat a treballar, que tingui totes les característiques ergonòmiques que ajudin a ser més productius, i també a diferenciar els espais d'oci dels de treball.
3.- És molt recomanable marcar-se uns horaris i començar a treballar d’hora al matí, després d’haver-se dutxat, esmorzat i vestit com si s’anés a treballar en un lloc extern, així es manté una rutina diària i mentalment es té la sensació més clara d’estar treballant.
4.- Treballar per projectes i objectius pot ser una bona manera d’estructurar la feina i saber per on començar, de nou sistemes com timenet, permeten associar el/la treballador/a a projectes concrets i fer un seguiment de totes les tasques realitzades en cada cas.
5.- Comunicar-se freqüentment amb l’empresa i amb les/els companyes/s de feina, és important crear un entorn online en el que sigui possible de parlar i enviar missatges, de nou timenet té un servei de missatgeria interna que permet poder enviar missatges entre treballador i empresa sense necessitat d’utilitzar aplicacions externes.
6.- Cal fer petites pauses per menjar, beure o fer estiraments, ja que ajudarà a evitar lesions i a continuar treballant amb més concentració. timenet també permet marcar els inicis i finals d’aquestes pauses.
7.- Finalitzar de veritat la jornada laboral, fitxant a través de timenet , i després fer alguna activitat com practicar algun esport, o anar a caminar que permeti fer la transició entre i desconnectar la ment per tornar a començar el dia següent amb les energies i les ganes renovades.