Condicions d'ús

La utilització d'aquesta publicació digital implica l'acceptació de les següents condicions d'ús:

La publicació digital de GPI Software Internet SL té per objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s'ofereixen, tarifes, promocions, etc.

GPI Software Internet SL es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment, modificacions a la informació continguda a la seva publicació digital, així com de suspendre el seu accés en qualsevol moment i sense previ avís. Sense perjudici d'això, aquesta companyia no es compromet a l'actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

GPI Software Internet SL no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que terceres parts tinguin en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

GPI Software Internet SL no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el programari o maquinari de l'usuari que es derivi de l'accés a la seva publicació digital o de l'ús d'informació o publicacions contingudes en ella.

GPI Software Internet SL és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital, així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual, referits als continguts que s'hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que NO són propietat d'aquesta companyia, les marques estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per GPI Software Internet SL. Cap material de la publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense consentiment per escrit d'aquesta companyia.

GPI Software Internet SL respectarà escrupolosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de "Protecció de Dades de Caràcter Personal".

El correu electrònic no serà considerat com a mitjà vàlid per efectes de presentació de reclamacions. Per aquesta finalitat caldrà dirigir-se al nostre Centre d'Atenció de GPI Software Internet SL que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a GPI Software Internet SL a títol gratuït. No enviï, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d'aquestes pàgines que NO són propietat de GPI Software Internet SL, són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per GPI Software Internet SL. Apareixen en aquesta publicació digital com a efectes de promoció i de recopilació d'informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany. D'altra banda, l'aparició d'aquestes terceres marques no implica necessàriament la recomanació de les mateixes.

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top