Complir bé amb la Llei de registre de la jornada laboral

Actualment Complir bé amb la Llei de registre de la jornada laboral és essencial per totes les organitzacions, perquè des de que es va implantar aquesta nova normativa el passat mes de maig del 2019, hi ha moltíssima controvèrsia que, finalment deriva en bastants problemes i en litigis.

2/5/2020

De forma genèrica la Llei expressa clarament que totes les empreses estan obligades a portar un control horari de cada un dels seus treballadors, i a registrar degudament la seva jornada laboral, de manera que quedi clar quan comença i quan acaba, i també a guardar aquestes dades durant 4 anys.

Però fora del què és genèric, hi ha casos tan particulars, com per exemple el d’una empresa d’ambulàncies que utilitzava les dades dels GPS dels vehicles com a instrument de registre de la jornada laboral. El sindicat d’aquesta empresa va denunciar aquesta pràctica, al·legant que abans de començar a conduir les ambulàncies, els treballadors havien de passar per les oficines o fer altres gestions administratives, pel que la seva jornada laboral començava abans de posar-se al volant del vehicle. Finalment el Tribunal Suprem reconeix com a certa la demanda dels treballadors de l’empresa a través d’una sentència.

Tota aquesta problemàtica es podria solucionar de forma molt senzilla amb sistemes com timenet, concretament amb el mòdul de marcatges, ja que permet configurar tants dispositius de marcatge i en tantes localitzacions com sigui necessari, és a dir cada treballador/a pot tenir en el seu mòbil el punt de marcatge, i així pot registrar totes les seves hores de treball en el moment exacte en què comença i en el que acaba, encara que la seva feina requereixi moure’s constantment.

Complir bé amb la Llei

timenet és un sistema que realment permet complir bé amb la Llei de registre de la jornada laboral, s'adapta completament a les necessitats de cada empresa, i d’entre moltes altres característiques, permet configurar tants punts de marcatge com calgui!

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top