Com planificar els departaments en una organització?

Planificar els departaments en una organització és una tasca de capital importància, ja que significa dividir i assignar de forma concreta i operativa, a uns treballadors/res en concret, els diferents grups de tasques que hi ha en una empresa.

9/17/2019

És una assignació estratègica, ja que es divideix la feina en grups temàtics, i s’adjudica als perfils més adients en cada cas, d’aquesta manera tothom sap quines són les seves tasques i en quins projectes participa, cosa que pot ajudar a augmentar la productivitat i l’eficiència en el treball.

El mòdul de projectes del timenet pot ser un gran aliat, ja que hi tindreu tota la informació imprescindible sobre el temps que cada persona que treballa a l’empresa ha dedicat a cada projecte, com que la informació “és poder”, timenet us proporcionarà tota la informació que necessiteu per optimitzar el rendiment de la seva empresa; així us permetrà fer pressupostos més ajustats i optimitzar processos de treball.

La flexibilitat del sistema timenet de control de projectes facilita poder configurar els tipus d'assignacions que es poden imputar a cada projecte, sigui per separat, o bé, tenir uns tipus comuns a tots els projectes. Permeteu que els vostres empleats puguin imputar hores de projecte, quilometratge, imports, etc. de forma autònoma i en mobilitat.

Un altre factor molt interessant de timenet, és que podreu veure des d'un únic panell de control totes les hores imputades a projectes, tasques o serveis. A més a més, podreu realitzar, si ho desitgeu, un seguiment en temps real d'on s'ubiquen els vostres empleats quan imputen hores realitzades.

També és possible importar totes les dades al programa de gestió de la vostra empresa, ja que amb les hores registrades dels vostres empleats podreu descarregar els fitxers i importar-los. D'aquesta manera, podreu crear albarans per serveis, per hores treballades, etc. directament de les dades que tindrà al timenet.

 

Planificar els departaments

Planificar bé els departaments i el temps a la vostra empresa us permetrà millorar i amb timenet això pot ser més fàcil que mai!

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top