Com gestionar les vacances de la plantilla amb timenet?

Gestionar les vacances de la plantilla de l’empresa és una tasca molt important i estratègica, ja que tant si es tanca, com si es fan torns, cal garantir el servei als clients, i per tant fer una bona gestió perquè els períodes en els que cada treballador/a faci vacances quedin coberts, i l’organització no tingui cap mancança en cap moment.

6/10/2019

Amb sistemes per gestionar el temps de treball com timenet, l’organització i assignació de les vacances de cada persona és més fàcil que mai, ja que en primer lloc hi haurà tota la informació centralitzada en una sola pantalla, amb el que fàcilment es podrà tenir una visió general de com pot quedar l’empresa en els períodes vacacionals.

Amb timenet es pot permetre que els treballadors sol·licitin els dies de vacances que desitgen, aquesta sol·licitud la rebrà l’administrador/a de l’empresa i/o del sistema i podrà acceptar-la o bé denegar-la totalment o parcialment. A més a més amb la funcionalitat d’enviar i rebre missatges es poden demanar o donar les explicacions pertinents, de manera que es pot gestionar còmodament la comunicació amb les persones.

Amb aquest sistema es pot crear també un panell de sol·licituds on els empleats podran demanar posteriorment canvis ens els dies de vacances demanats, que també es podran acceptar o denegar fàcilment per part de l’adminstració, i el propi sistema notificarà a les dues parts els canvis que hi hagi pogut haver.

Tots aquests recursos que ofereix timenet permeten la gestió centralitzada de les vacances, i per tant la garantia que l’empresa sempre tindrà els recursos necessaris per la càrrega de treball de cada època de l’any. 

gestionar les vacances

Una altra de les moltíssimes avantatges que ofereix timenet, una aplicació online, fàcil i econòmica que facilita la gestió del temps a l’empresa!

 Voleu més informació?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top