Com gestionar els horaris de Nadal a l’empresa

Un any més ha arribat el Nadal, una època de l’any en la que empresarialment parlant, cal planificar moltes coses, com per exemple gestionar els horaris, les vacances, i les possibles baixes o permisos, de tota la plantilla, per poder assegurar els serveis mínims als clients.

12/11/2019

En definitiva, el Nadal és un altre període vacacional molt important de l’any que cal poder organitzar correctament, ja que a vegades pot ser complicat saber quins treballadors estan de vacances, o s’han demanat un dia de festa, o estan de baixa, etc; però amb eines com timenet es pot controlar fàcilment la situació, i saber en tot moment i amb un sol cop d’ull, la disponibilitat dels/les treballadors/es de l’organització.

timenet és un sistema de control d’assistència laboral, que facilita la gestió de l’horari de treball i també el calendari laboral de la plantilla, ja que a través d’un calendari anual es poden indicar el tipus de jornades laborables que l’empresa necessiti, i també els dies que estarà tancada per festivitats.

Un cop establert el calendari anual, cada treballador/a pot sol·licitar els seus dies de vacances, al mateix temps el sistema permet que la persona proposi canvis de dies de treball, això ho rebrà l’administrador de l’empresa i podrà acceptar-ho, o també denegar-ho de forma completa o parcial, i el sistema notificarà tant a l'administrador com al treballador davant canvis en les sol·licituds.

Amb aquest sistema, es poden assignar vacances garantint sempre un mínim de recursos segons la càrrega de treball de cada època de l’any; a més a més si hi ha algun dia en el que el sistema detecta que no hi ha suficients treballadors/res, envia un avís per tal que es puguin prendre les mesures oportunes.

 

gestionar els horaris

Amb timenet la gestió de les vacances de Nadal i l’organització del calendari laboral del 2020 ja no seran cap problema!

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top