Com funciona el mòdul de marcatges de timenet?

El mòdul de marcatges de timenet funciona d’una manera molt fàcil, senzilla i intuïtiva, es tracta d’una aplicació per gestionar les hores de treball de la plantilla empresarial, que no requereix instal·lar cap software, tan sols cal tenir connexió a internet, per tant es poden tenir punts de marcatge en els ordinadors, tablets o smartphones de cada treballador, encara que estiguin en constant mobilitat. I en un sol panell d’administració es pot controlar i geolocalitzar d’un sol cop d’ull, tots els punts de marcatge dels treballador/res de l’organització.

5/8/2019

Amb timenet es poden veure en un únic panell de control totes les entrades i sortides de cada una de les persones que treballa a l’empresa, ja que queden registrades i marcades en un mapa, i això permet complir amb la recent legislació en matèria laboral, així mateix també poden gestionar impuntualitats, absentismes, ubicacions, vacances, baixes, permisos, etc.

En cas que l’empresa tingui personal itinerant, com comercials, instal·ladors, tècnics, etc, i es fitxi a través dels smartphones, timenet permet registrar el lloc precís en el que s’està fent, així es pot segur que tothom està treballant en el lloc que li toca, i es pot veure sobre el mapa tots els llocs exactes de marcatge.

El mòdul de marcatges de timenet és un instrument molt útil per poder planificar les vacances de la plantilla, ja que en única pantalla es poden veure totes les vacances dels treballadors, i configurar el màxim de persones que poden estar absents el mateix dia, i per tant es poden prevenir possibles problemes de productivitat.

Cada treballador de l’empresa, amb la seva aplicació personal i el seu usuari i contrasenya, pot visualitzar totes les seves dades, i també comunicar-se, de forma instantània, amb la direcció per gestionar d’una forma directa i personal el seu horari laboral, els seus dies de vacances, permisos, absències, baixes, etc.

timenet també es pot configurar de manera que si hi ha algun error en els marcatges del treballador, la direcció pugui rebre un informe diari a través de correu electrònic, i així poder solucionar ràpidament el problema que hi pugui haver.

mòdul de marcatges de timenet

Contacteu amb nosaltres per ampliar la informació o per una demostració del mòdul de marcatges de timenet!

 

 Sol·liciti més informació

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top