Com controlar el teletreball?

Davant dels canvis que s’experimenten en l’àmbit laboral, en els que ja hi ha un percentatge molt important de les plantilles empresarials que treballen des de casa, les organitzacions busquen eines i mètodes per poder controlar el teletreball, i establir ponts i mecanismes que permetin assegurar que la feina es faci correctament.

8/3/2021

La nova Llei del treball a distància aprovada recentment, recull la flexibilitat laboral com un aspecte important a pactar entre l’empresa i el treballador, així com el dret a la desconnexió digital, i també la necessitat d’elaborar un acord de teletreball que a més a més de l’horari, despeses o materials necessaris, inclogui possibles eines de control per tal que es pugui saber com evoluciona la feina.

Aquestes eines de control poden ser molt variades, i algunes sembla ser que són molt controvertides, ja que a Estats Units hi ha hagut algunes denuncies, per què sembla ser que aquestes aplicacions de control, inclús podien percebre si el treballador/a estava en el seu lloc de treball a través de la informació de la webcam i amb captures de pantall de l’escriptori.

En el mercat també hi ha aplicacions molt populars com Google Workspace, Microsoft Teams o Slack, que permeten que l’empresari pugui saber què és el que està fent la seva plantilla.

Nosaltres tenim un sistema ideal per poder donar una clara solució a tota aquesta problemàtica, es tracta del nostre sistema timenet, que a través de diferents mòduls permet una complerta gestió del temps de treball, tan si es fa des de l’empresa com des de casa.

Un dels mòduls estrella de timenet és el de marcatges, que permet registrar l’inici i el final de la jornada laboral, de manera geolocalitzada i senzilla, ja que tan sols cal un dispositiu amb connexió a internet per poder-ho fer.

Controlar el teletreball

Però també es poden incorporar altres mòduls com el de projectes, el de tiquets de suport, el d’exporació/importació, i el de fitxers, per poder tenir un complert sistema de gestió online, que permeti treure el màxim partit del temps de treball!

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top