Com activar la ubicació al mòbil?

timenet permet geolocalitzar els marcatges però, com s'activa la ubicació al mòbil? Us fem una petita guia dels punts bàsics a comprovar als dispositius.

10/15/2019

En la majoria d'ocasions, la configuració de privacitat d'ubicació en els dispositius ja està, per defecte, permesa. En altres casos, però, els dispositius deneguen la obtenció d'ubicació amb la configuració desactivada.

Sigui com sigui, a continuació veurem com activar la ubicació per timenet i d'aquesta manera poder tenir els marcatges geolocalitzats tant per Android com per iOS.

Activar la ubicació en sistemes iOS (iPhone e iPad)

En els sistemes operatius d'Apple, és molt fàcil revisar si el sistema admet les solicituds d'ubicació. Segueix els següents passos per activar la localització a iOS:

 1. Ves a "Ajustaments" > "Privacitat" > "Localització".
 2. Assegura't que estigui habilitada la "Localització".
 3. Desplaçat cap abaix fins trobar "Safari" o "Llocs web de Safari".
 4. Prem-la i sel·lecciona la següent opció perquè timenet pugui solicitar la teva ubicació:
  • Quan l'app estigui en ús: permet l'accés a la "Localització" només quan timenet estigui en pantalla. 
 5. Si tot està ben configurat, quan s'accedeixi al punt de marcatge per primer cop i es registri un marcatge, se t'hauria de solicitar accés a la ubicació que hauries de permetre perquè el sistema pugui registrar la ubicació.

Si amb aquests passos encara no es registra la teva ubicació correctament a timenet, pots provar a restablir les configuracions de localització i tornar a intentar els passos anteriors. Per restablir les configuracions de localització segueix els passos següents:

 1. Ves a "Ajustaments" > "General" > "Restablir".
 2. Premeu la opció "Restablir la ubicació i la privacitat".
 3. El dispositiu preguntarà el codi de seguretat i confirmació.
Passos a seguir iOS

Activar la ubicació en sistemes Android

Passos a seguir Android

Segueix els següents passos obrint el punt de marcatge al navegador Google Chrome (evita obrir el punt de marcatge des de l'icona de la pàgina d'inici). Abans, assegura't que la "Localització" general del dispositiu estigui activada.

 1. Obre el punt de marcatge a Google Chrome.
 2. Fes clic a l'icona d'opcions del navegador (tres punts verticals) que normalment està a dalt a la dreta de la pantalla i a continuació clica "Configuració".
 3. Desplaça't fins abaix per trobar la opció "Configuració del lloc web" > "Privacitat" i revisa a la pàgina web "https://timenet.gpisoftware.com" que tingui el permís atorgat següent:
  • Accés a la ubicació: "Permetre".
 4. Tornant a la pàgina del punt de marcatge ja hauries de tenir la "Localització" activada i funcional. Si accedeixes al punt de marcatge per primera vegada i registres un marcatge, hauries de veure la sol·licitud d'accés a la ubicació que hauries de "Permetre".

Hi ha una altra via per accedir al mateix punt de configuració.

 1. Obre el punt de marcatge a Google Chrome.
 2. Prem l'icona del candau de la part esquera de la direcció web URL.
 3. S'obrirà una finestra on a la part inferior ha d'haver-hi un enllaç a "Configuració del lloc web".
 4. Revisa que el valor de la ubicació sigui:
  • Accés a la ubicació: "Permetre".

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top