MÒDUL DE MARCATGES

Una eina fàcil i intuïtiva pel control horari dels vostres empleats

El mòdul de marcatges de timenet permet fitxar a l’empresa, en mobilitat i en teletreball. Us ajuda a gestionar de forma fàcil i econòmica el registre de la jornada laboral, us simplifica la gestió de vacances, torns de treball, calendaris laborals i us permet complir amb la normativa vigent que obliga a totes les empreses a dur el registre de la jornada laboral de forma fiable i sempre a temps real.

Els vostres treballadors podran fitxar des de l’ordinador, la tablet, el mòbil o un dispositiu físic com per exemple un lector de targetes de proximitat.

Tot això i molt més, sense inversions ni compromís de permanència i amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ.

 DESCARREGAR TRÍPTIC  CONTACTEU AMB NOSALTRES

CONTROL HORARI

CONTROL HORARI

Registreu fàcilment les hores de treball i els absentismes

En una única aplicació tindreu tota la informació que necessiteu sobre les entrades i sortides dels vostres empleats, absències, faltes d'hores, impuntualitats, etc. Tot això d'una manera visual i fàcil d'entendre que farà que pugueu optimitzar processos a la vostra empresa.

Oblideu-vos del control en paper i fulls d’Excel que els treballadors poden manipular fàcilment o de les antigues màquines de fitxar amb programes complicats.
Utilitzeu el dispositiu de marcatge que us vagi millor, ordinador, tablet, telèfon mòbil o lector de targetes.

CALENDARI

CALENDARI

Gestioneu els horaris, baixes i permisos de la vostra plantilla

Gestioneu els recursos humans de la vostra empresa d'una manera fàcil i centralitzada. Amb les eines del control de calendari i el control de vacances que timenet us proporciona podreu gestionar les jornades de treball, horaris, baixes i permisos, de la vostra plantilla d'una manera fàcil.

No perdeu més temps amb sistemes antics, controleu les jornades de treball dels vostres treballadors d'una manera automatitzada, amb timenet.

VACANCES

VACANCES

Controleu les vacances fàcilment de forma visual

La nostra aplicació per a fitxar al treball té molts més beneficis del que us penseu. Amb timenet també podreu gestionar les vacances dels vostres empleats d'una manera fàcil i senzilla. En una única pantalla podreu veure les vacances de la plantilla i configurar el màxim de treballadors de vacances per dia, amb aquesta aplicació detectareu errors d'assignació de vacances amb un cop d'ull.

Visualitzeu ràpidament les vacances del vostre equip i localitzeu aquells dies en els que l'activitat de la vostra empresa es pot veure perjudicada per tenir menys treballadors disponibles dels necessaris.

SEGUIMENT

SEGUIMENT

Controleu les entrades i sortides del treball dels vostres empleats en temps real

Gràcies a timenet, podreu veure des d'un únic panell de control totes les entrades i sortides dels treballadors de la vostra empresa per, d'aquesta forma, poder controlar absentismes, impuntualitats, etc. A més a més, podreu realitzar, si ho desitgeu, un seguiment en temps real des d'on fitxen i amb quin dispositiu.

timenet és un sistema extraordinàriament flexible que us ofereix moltes possibilitats, molt més que qualsevol altre sistema de control horari o control de presència.

NORMATIVA

NORMATIVA

Ajusteu-vos a la llei amb el registre de jornada

Automàticament, timenet registra totes les entrades i sortides dels treballadors al sistema perquè pugueu generar l'informe del registre de jornada laboral quan ho necessiteu. Imprimiu o descarregueu els registres de marcatges de la vostra plantilla i esteu preparats per una inspecció de treball.

Compliu amb la legislació vigent en matèria de registre horari de treballadors, aporteu més transparència tant als vostres treballadors com a l’inspecció de treball i estalvieu-vos importants sancions per no tenir el registre de la jornada laboral de forma fiable i a temps real.

GEOLOCALITZACIÓ

GEOLOCALITZACIÓ

Veieu sobre un mapa el lloc precís de marcatge

La tecnologia dels smartphones actuals fa possible que l'aplicació per a fitxar al treball timenet registri el lloc precís on els vostres treballadors realitzen els marcatges. D'aquesta manera podreu estar segurs que els vostres empleats treballen al lloc que se'ls suposa o que visiten els clients de la vostra empresa.

Amb timenet un cop registrats els llocs de marcatge, podreu revisar-los tots ràpidament al mapa.

NOTIFICACIONS

NOTIFICACIONS

Configureu el sistema perquè us avisi d'errors

Revisar els marcatges diaris de tots els treballadors és una tasca que requereix de molt temps. Per aquest motiu, la nostra aplicació per a fitxar al treball us ofereix la possibilitat de configurar-la de manera que l'administrador rebi informes diaris d'errors en els marcatges a través del correu electrònic.

Estalvieu temps en revisar els marcatges, timenet ho fa per vosaltres i us avisa en cas d'errors perquè en pugueu prendre les mesures oportunes.

MISSATGES

MISSATGES

Comuniqueu-vos amb els empleats a través de l'aplicació

Si així ho voleu, els treballadors de la vostra plantilla podran disposar d'una aplicació personal per veure les seves dades, vacances, calendari i marcatges. A més, també incorpora una aplicació de missatgeria interna d'empresa perquè pugueu enviar missatges sense necessitat d'utilitzar aplicacions externes.

Agrupeu en un únic sistema totes les necessitats de la vostra empresa pel que fa al registre de jornada laboral, i faciliteu les comunicacions entre treballadors i empresa de forma instantània.

PUNTS DE MARCATGE

PUNTS DE MARCATGE

Utilitzeu tants dispositius com necessiteu pel registre de marcatges

L’aplicació de registre de jornada laboral timenet us permet configurar tants dispositius de marcatge i en tantes localitzacions com necessiteu, sense incrementar el cost de la llicència. Podeu tenir punts de marcatge en els ordinadors de cada empleat, en diferents ubicacions de la vostra empresa i en els telèfons mòbils dels treballadors.

timenet és l’aplicació per fitxar al treball més innovadora, s’adapta a les necessitats de la vostra empresa i us permet configurar tants punts de marcatge com calgui amb la seguretat que cada empleat només pugui fitxar des del dispositiu que vosaltres decidiu.

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top