MÒDUL DE MARCATGES

Una eina fàcil i intuïtiva de control d'hores dels seus empleats

timenet, una aplicació per a fitxar al treball que us permet gestionar de forma fàcil les hores de treball dels vostres
empleats, les vacances de la vostra plantilla, els calendaris laborals i ajustar-se a la llei
del treball amb el registre de la jornada laboral.

Tot això i molt més sense requerir inversió ni permanència.

 DESCARREGAR TRÍPTIC  CONTACTEU AMB NOSALTRES

CONTROL HORARI

CONTROL HORARI

Registreu fàcilment les hores de treball i els absentismes

En una única aplicació tindreu tota la informació que necessiteu sobre les entrades i sortides dels vostres empleats, absències, faltes d'hores, impuntualitats, etc. Tot això d'una manera visual i fàcil d'entendre que farà que pugueu optimitzar processos a la vostra empresa.

Oblideu les antigues màquines de fitxar, aposteu per la flexibilitat i mobilitat que us ofereix l'aplicació per a fitxar al treball timenet.

CALENDARI

CALENDARI

Gestioneu els horaris, baixes i permisos de la vostra plantilla

Gestioni els recursos humans de la seva empresa d'una manera fàcil i centralitzada. Amb les eines del control de calendari i el control de vacances que timenet us proporciona podreu gestionar les jornades de treball, horaris, baixes i permisos, de la vostra plantilla d'una manera fàcil.

No perdeu més temps amb sistemes antics, controleu les jornades de treball dels vostres treballadors d'una manera automatitzada, amb timenet.

VACANCES

VACANCES

Controleu les vacances fàcilment de forma visual

La nostra aplicació per a fitxar al treball té molts més beneficis del que us penseu. Amb timenet també podreu gestionar les vacances dels vostres empleats d'una manera fàcil i senzilla. En una única pantalla podrà veure les vacances de la plantilla i configurar el màxim de treballadors de vacances per dia, amb aquesta aplicació detectareu errors d'assignació de vacances amb un cop d'ull.

Visualitzeu ràpidament les vacances del vostre equip i localitzeu aquells dies en els que l'activitat de la vostra empresa es pot veure perjudicada per tenir menys treballadors disponibles dels necessaris.

SEGUIMENT

SEGUIMENT

Controleu les entrades i sortides del treball dels seus empleats en temps real

Gràcies a timenet, podreu veure des d'un únic panell de control totes les entrades i sortides dels treballadors de la seva empresa per, d'aquesta forma, poder controlar absentismes, impuntualitats, etc. A més a més, podreu realitzar, si ho desitgeu, un seguiment en temps real des d'on fitxen i amb quin dispositiu i d'on s'ubiquen els vostres empleats en qualsevol moment.

timenet és un sistema extraordinàriament flexible que li ofereix moltes possibilitats, molt més que qualsevol altre sistema de control horari o control de presència.

NORMATIVA

NORMATIVA

Ajusteu-vos a la llei amb el registre de jornada

Automàticament, timenet registre totes les entrades i sortides dels treballadors al sistema perquè pugueu generar l'informe del registre de jornada quan ho necessiteu. Imprimiu o descarregueu els registres de marcatges de la vostra plantilla i esteu preparats per una inspecció de treball.

Compliu amb la legislació vigent en matèria de registre horari de treballadors i esteu a punt pels canvis que puguin legals amb vigència a partir de Maig.

GEOLOCALITZACIÓ

GEOLOCALITZACIÓ

Veieu sobre un mapa el lloc precís de marcatge

La tecnologia dels smartphones actuals fa possible que l'aplicació per a fitxar al treball timenet registri el lloc precís on els seus treballadors realitzen els marcatges. D'aquesta manera podreu estar segurs que els vostres empleats treballen al lloc que se'ls suposa o que visiten els clients de la seva empresa.

Amb timenet un cop registrats els llocs de marcatge, podreu revisar-los tots ràpidament al mapa.

NOTIFICACIONS

NOTIFICACIONS

Configureu el sistema perquè us avisi d'errors

Revisar els marcatges diaris de tots els treballador és una tasca que requereix de molt temps. Per aquest motiu, la nostra aplicació per a fitxar al treball t'ofereix la possibilitat de configurar-la de manera que l'administrador rebi informes diaris d'errors en els marcatges a través del correu electrònic.

Estalvieu temps en revisar els marcatges, timenet ho fa per vosaltres i us avisa en cas d'errors perquè en pugueu prendre les mesures oportunes.

MISSATGES

MISSATGES

Comuniqueu-vos amb els empleats a través de l'aplicació

Si així ho desitgen, els treballadors de la vostra plantilla podran disposar d'una aplicació personal per veure les seves dades, vacances, calendari i marcatges. A més d'això, també incorpora una aplicació de missatgeria interna d'empresa perquè pugueu enviar missatges sense necessitat d'utilitzar aplicacions externes.

Agrupeu en un únic sistema totes les necessitats de la vostra empresa pel que fa al registre de jornada laboral, i faciliteu les comunicacions entre treballadors i empresa de forma instantània.

PUNTS DE MARCATGE

PUNTS DE MARCATGE

Utilitzi tants dispositius com necessiti pel registre de marcatges.

L'aplicació de registre de jornada laboral timenet li permet configurar tants dispositius de marcatge i en tante localitzacions com necessiti sense incrementar el preu de la llicència. Pot tenir punts de marcatge en els ordinadors de cada empleat, en diferents ubicacions de la seva empresa, i en els smartphones dels treballadors que estan en mobilitat constant.

timenet, l'aplicació per fitxar al treball més innovadora, s'adapta a les necessitats de la seva empresa i us permet configurar tants punts de marcatge com vulgueu amb la seguretat de permetre en cadascun d'ells marcar als empleats que configureu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top