Com pot ajudar tenir un mòdul de tiquets de suport?

Com pot ajudar tenir un mòdul de tiquets de suport?

Tenir un mòdul de tiquets de suport cada vegada és més important en un món online, és vital que els clients tinguin la sensació que davant de qualsevol incidència que puguin tenir, hi haurà algun sistema que permeti solucionar-la, o també que faciliti el contacte amb l’empresa i les consultes que hi pugui haver.

Com controlar l’absentisme laboral

Com controlar l’absentisme laboral

Controlar l’absentisme laboral ha estat sempre una preocupació empresarial, en els últims dies se n’està tornant a parlar més, perquè s’ha fet públic un cas que va succeir en un Ajuntament d’una població de Galícia, en el que cap treballador/a era en el seu lloc de feina a l’hora que començava la seva jornada laboral.

Ara <i><b>time</b>net</i> també es pot connectar a dispositius de marcatge físics

Ara timenet també es pot connectar a dispositius de marcatge físics

timenet és un sistema que està en constant evolució i actualització per poder oferir el millor servei de gestió del temps i registre de la jornada laboral, per aquest motiu ara ja pot connectar a dispositius de marcatge físics/biomètrics de la marca “Suprema”, que actualment està reconeguda com una de les millors a nivell mundial.

El nou mòdul de fitxers de <i><b>time</b>net</i> permet arribar a la perfecció empresarial

El nou mòdul de fitxers de timenet permet arribar a la perfecció empresarial

Efectivament, el nou mòdul de fitxers de timenet permet arribar a la perfecció perquè és el complement indispensable per tenir el ventall d’eines empresarials complertes, ja que es tracta d’un espai de disc dur per l’intercanvi de fitxers amb els treballadors i els clients.

Tenir-ho tot sincronitzat

Tenir-ho tot sincronitzat

Per una empresa és molt important tenir-ho tot sincronitzat, i ara amb timenet també és possible poder tenir tots els programes integrats, i també totes les dades sincronitzades, per tenir-les disponibles en l’àrea que sigui necessària.

Millorar l’atenció del client online

Millorar l’atenció del client online

Des de timenet hem creat un nou mòdul de tiquets de suport o helpdesk, per ajudar a millorar l’atenció del client online, es tracta d’un software que té com a objectiu gestionar aquest tipus de tiquets per les petites i mitjanes empreses.

Com es pot geolocalitzar a la plantilla i complir amb la Llei?

Com es pot geolocalitzar a la plantilla i complir amb la Llei?

Amb el nostre sistema de registre de la jornada laboral Timenet, és possible geolocalitzar a la plantilla i complir amb la Llei, ja que permet marcatges des de dispositius mòbils i també la posició exacta de la persona que està fitxant, de manera que des del panell d’administració del responsable de recursos humans es podrà veure sobre el mapa la localització exacta del treballador/a.

Plantejar el control horari com un repte

Plantejar el control horari com un repte

En aquest post us volem explicar una activitat molt interessant que han fet un grup d’alumnes de l’Escola Municipal del Treball de Granollers, que ha consistit en plantejar el control horari com un repte, i ho han fet a través del nostre sistema de registre de la jornada laboral Timenet.

timenet és l'aplicació amb GARANTIA TOTAL DE SATISFACCIÓ, si no us agrada US TORNEM ELS DINERS. Contacteu per més informació.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar
Top