Coneixeu les avantatges de gestionar el temps amb Timenet?

Gestionar el temps amb timenet és un dels actius més importants de les empreses a dia d’avui, cal adaptar-se a les noves normatives, i ser capaços de controlar i registrar les hores de treball de la plantilla en una única plataforma com Timenet, en la que es puguin veure els horaris de tothom, el permisos laborals, les vacances o les absències, això permetrà a l’organització estalviar temps en burocràcia i guanyar en efectivitat i productivitat.

4/23/2019

timenet és una aplicació online que funciona sense software i sense haver d’instal·lar cap programa, i per tant s’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu amb internet, això facilita una ràpida posada en marxa. Totes aquestes característiques fan que no hi hagi ni costos de manteniment, ni de permanència, i que tan sols es pagui per les funcionalitats que s’utilitzin, a partir de 6 € al mes.

Amb aquest sistema els treballadors poden fitxar siguin on siguin, tan sols els hi caldrà internet, i això facilitarà el control de la puntualitat i també la geolocalització, és a dir, saber en tot moment des d’on està treballant cada persona.

Una avantatge molt gran de timenet és que millora contínuament, i es pot gaudir d’aquestes millores de forma automàtica; també s’adapta molt fàcilment als constants canvis legislatius que hi ha en aquests moments, assegurant el compliment de la Llei.

El sistema posa a disposició dels usuaris un servei tècnic per poder resoldre dubtes, per poder plantejar noves funcionalitats o millores i per poder atendre totes les preguntes i suggeriments que puguin sorgir.

Una altra característica molt funcional és la possibilitat d’integrar timenet amb els programes de gestió de l’empresa, ja que disposa d’una tecnologia d’importació i exportació per adaptar les dades del propi sistema.

Gestionar el temps amb Timenet

Totes aquestes característiques permeten gestionar el temps de forma molt eficaç, i assegurar-se el control ràpid dels horaris i tasques de pla plantilla, i poder-se concentrar en la part més estratègica de la gestió empresarial.

 

 Voleu una demostració del funcionament de timenet?

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top