MÒDUL DE MARCATGES

Una eina fàcil i intuïtiva de control d'hores dels seus empleats

timenet, un sistema de control horari que us permet gestionar de forma fàcil les hores de treball dels vostres
empleats, els calendaris laborals de l'empresa, les vacances de la vostra plantilla i ajustar-se a la llei
del treball amb el registre de la jornada laboral.

Tot això i molt més sense requerir inversió ni permanència.

 DESCARREGAR TRÍPTIC

CONTROL HORARI

CONTROL HORARI

Registreu fàcilment les hores de treball i els absentismes

En una única aplicació tindreu tota la informació que necessiteu sobre les entrades i sortides dels vostres empleats, absències, faltes d'hores, impuntualitats, etc. Tot això d'una manera visual i fàcil d'entendre que farà que pugueu optimitzar processos a la vostra empresa.

Oblideu les antigues màquines de fitxar, aposteu per la flexibilitat i mobilitat que us ofereix el nou control horari de timenet.

CALENDARI

CALENDARI

Gestioneu els horaris, baixes i permisos

La gestió dels recursos humans d'una empresa és una tasca que, si no està centralitzada, és molt complexa de dur a terme. Per aquesta raó, gràcies al control de calendari i al control de vacances, timenet us proporciona les eines necessàries per poder gestionar les jornades de treball de la vostra plantilla.

No perdeu més temps amb antics arxius Excel, controleu les jornades de treball de la vostra empresa amb timenet.

VACANCES

VACANCES

Controleu les vacances fàcilment de forma visual

timenet us ofereix la forma més simple i visual de gestionar les vacances dels vostres empleats. En una única pantalla podrà veure les vacances de la plantilla i configurar el màxim de treballadors de vacances per dia per així detectar errors d'assignació de vacances.

Visualitzeu ràpidament les vacances del vostre equip i localitzeu aquells dies en els que l'activitat de la vostra empresa es pot veure perjudicada per tenir menys treballadors disponibles dels necessaris.

SEGUIMENT

SEGUIMENT

Centralitzeu en temps real les entrades i sortides

Gràcies a timenet, podreu veure des d'un únic panell de control totes les entrades i sortides dels treballadors per, d'aquesta forma, poder controlar absentismes, impuntualitats, etc. A més a més, podreu realitzar, si ho desitgeu, un seguiment en temps real d'on s'ubiquen els vostres empleats en qualsevol moment.

timenet és un sistema extraordinàriament flexible que li ofereix moltes possibilitats, molt més que qualsevol altre sistema de control horari o control de presència.

NORMATIVA

NORMATIVA

Ajusteu-vos a la llei amb el registre de jornada

Automàticament, timenet registre totes les entrades i sortides dels treballadors al sistema perquè pugueu generar l'informe del registre de jornada quan ho necessiteu. Imprimiu o descarregueu els registres de marcatges de la vostra plantilla i esteu preparats per una inspecció de treball.

Compliu amb la legislació vigent en matèria de registre de treballadors a temps parcial i esteu a punt pels canvis que puguin venir sobre la obligatorietat de registrar la jornada de tots els vostres empleats.

GEOLOCALITZACIÓ

GEOLOCALITZACIÓ

Veieu sobre un mapa el lloc precís de marcatge

La tecnologia actual dels dispositius mòbils permet que timenet registri el lloc precís on els seus treballadors realitzen els marcatges. D'aquesta manera podreu estar segurs que els vostres empleats treballen al lloc que se'ls suposa o que visiten els clients de la seva empresa.

No perdeu temps amb antics mètodes de localització ni GPS als cotxes, un cop registrats els llocs de marcatge, podreu revisar-los tots ràpidament al mapa.

NOTIFICACIONS

NOTIFICACIONS

Configureu el sistema perquè us avisi d'errors

És habitual que no disposeu de massa temps per revisar els marcatges diaris de la vostra plantilla. Per aquest motiu, timenet es pot configurar de manera que l'administrador rebi informes diaris d'errors en els marcatges a través del correu electrònic.

Estalvieu temps en revisar els marcatges, timenet ho fa per vosaltres i us avisa en cas d'errors perquè en pugueu prendre les mesures oportunes.

MISSATGES

MISSATGES

Comuniqueu-vos amb els empleats a través de l'aplicació

Els vostres empleats podran disposar, si ho desitja, d'una aplicació personal per veure les seves dades, calendari, vacances i marcatges. A més d'això, també incorpora una aplicació de missatgeria interna d'empresa perquè pugueu enviar missatges sense necessitat d'utilitzar aplicacions externes.

Agrupeu en una única aplicació totes les necessitats de la vostra empresa i faciliteu les comunicacions entre empleats i empresa de forma segura.

PUNTS DE MARCATGE

PUNTS DE MARCATGE

Registreu marcatges des de tants llocs com necessiteu

L'extraordinària flexibilitat de timenet us permet configurar tants llocs de marcatge com necessiteu sense incrementar el preu de la llicència. Podeu tenir punts de marcatge a diverses ubicacions de la seva empresa, punts de marcatge per dispositius en mobilitat o punts de marcatge a cada ordinador.

timenet s'adapta a les necessitats de la seva empresa i us permet configurar els punts de marcatge que desitgeu amb la seguretat de permetre en cadascun d'ells marcar als empleats que configureu.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-vos publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que n'accepta el seu ús. Pot saber més sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top